HSJ315 Multi Angle Cutting Saw

Short Description:

Fitur: 1. nglereni Multi-amba weruh HSJ315 cocok kanggo nglereni pipo miturut angel kasebut lan ukuran nalika nggawe sikut, t utawa salib, kang bisa ngurangi sampah materi minangka adoh sabisa lan nambah efficiency welding. 2. Iku cocok kanggo pipo ngalangi-tembok lan pipo wall kabentuk digawe saka Stamping kayata PE PP, lan jenis uga liyane pipo lan fitting digawe saka bahan non-logam. 3. Basa ing desain terpadu, desain agul-agul saw lan nguripake Tabel i ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur:

     1. nglereni Multi-amba weruh HSJ315 cocok kanggo nglereni pipo miturut angel kasebut lan ukuran nalika nggawe sikut, t utawa salib, kang bisa ngurangi sampah materi minangka adoh sabisa lan nambah efficiency welding.

     2. Iku cocok kanggo pipo ngalangi-tembok lan pipo wall kabentuk digawe saka Stamping kayata PE PP, lan jenis uga liyane pipo lan fitting digawe saka bahan non-logam.

     3. Basa ing desain terpadu, desain agul-agul saw lan nguripake meja wis ora owah kanggo njamin safety operator.

     4. Iku bisa mriksa bejat saw lan mungkasi ing wektu otomatis kanggo njamin safety operator.

     5. stabilitas Good, murah rame, gampang kanggo nangani.

     6. tundhuk karo 98/37 / EC lan 73/23 / standar EEC.

    Keterangan:

    model

    HSJ315

    kisaran makarya

    kurang saka 315mm

    amba Cutting

    0 ~ 67,5 derajat

    Nglereni kesalahan amba

    kurang saka 1 derajat

    kacepetan Line

    0 ~ 300m / min

    kacepetan Feed

    luwes

    voltase Pakaryan

    380V 50Hz

    Total daya

    2.95KW

    bobot

    1200KGS

    packing

    cilik plywood

    CBM

    2200 * 1970 * 1970MM

    Service.

     1. babar pisan siji taun, pangopènan dawa nyawa.

     2. Ing wektu babar pisan, yen alesan non-Ponggawa rusak bisa njupuk anyar pangowahan lawas kanggo free. Metu saka wektu babar pisan, kita bisa kurban maintenance (daya kanggo biaya material).


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !