XHD450 WORKSHOP fitting WELDING MESIN

Short Description:

  Features:  1. Workshop fitting welding machine XHD450/250 with printing is suitable for fabricating elbow, tee, cross and wye shape (45°and 60°) Fittings of PE, PP, PVDF in workshop.  2. Base on the integrated design, if welded different fitting you just need to replace the corresponding fixture.  3. Heating plate uses independent temperature control system, removable PTFE coated.                           4. Electric  facer  with safety limit switch can avoid the milling cutter accidenta...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     

    1. fitur:

     1. Workshop fitting welding XHD450 / 250 karo printing cocok kanggo fabricating sikut, t, salib lan wangun Wye (45 ° lan 60 °) Fittings PE, PP, PVDF ing workshop.

     2. Basa ing desain terpadu, yen gandheng fitting beda sampeyan mung kudu ngganti cocog peralatan.

     3. Heating plate migunakake sistem kontrol suhu sawijining, dipindhah PTFE ditutupi.                         

     4. facer Electric karo watesan safety ngalih bisa supaya panggilingan cutter sengaja miwiti.

     5. meksa wiwitan Low njamin kualitas welding dipercaya saka pipo cilik.

     6. Pisah loro-saluran wektu bisa nuduhake loro soaking lan wektu cooling.

     7.-tliti High lan meksa shockproof meter nampilake cathetan cetha.

     8. tundhuk karo 98/37 / EC lan 73/23 / standar EEC.

     9. komponen Pilihan: cagak singkat peralatan las, pipe singkat welding peralatan.

    2. Keterangan:

    model XHD450
    Pipe ukuran 250,280,315,355,400,450mm
    aplikasi 0 ~ 90 ° sikut, t, salib, wyes
    Heating Plate Max. Suhu. 270
    Suhu. soko ing lumahing ± 7 (170 ~ 250)
    meksa 0-16MPa
    Tegangan Pakaryan 380V, 50Hz
    Heating Plate Power 12KW
    daya unit Hydraulic 2.2KW
    daya alat planing 4.0KW
    Total Power 18.2KW
    Total Bobot 2850KG

     

    3. Service.

     1. babar pisan siji taun, pangopènan dawa nyawa.

     2. Ing wektu babar pisan, yen alesan non-Ponggawa rusak bisa njupuk anyar pangowahan lawas kanggo free. Metu saka wektu babar pisan, kita bisa kurban maintenance (daya kanggo biaya material).

     

    ACCESSORIES LIST

    XHD450 / 315 mesin welding workshop

    item

    Description

    unit

    Qty

    Tetembungane

    1

    Machine utama

    pesawat

    1

     

    2

    kothak Control

    pesawat

    1

     

    3

    tameng metallic

    pesawat

    1

     

    4

    Motor alat planing

    pesawat

    1

     

    5

    Clamps Cross lan sisipan

    pesawat

    1

     315mm-355mm, 400mm, 

    6

    Clamps sikut lan sisipan

    pesawat

    1

    315mm-355mm, 400mm,

    7

    Naleni bolt saka Clamps

    pesawat

    1

    hexangular njaba: M20 * 120 8 pcs;

    M20 * 70 4pcs; M24 * 80 12pcs

    8

    Meksa piring bolt

    pcs

    6

     

    9

    panggonan pin

    pcs

    6

    Ф35 * 40     

    10

    Khusus nangani pituduh

    pesawat

    1

    Ф10

    11

    panginstalan nglereni Face

    Setel

    1

     

    Lampiran karo mesin

    1

    Blade alat planing

    Setel

    1

     

    2

    ratchet karusakan

    pcs

    1

    30mm

    3

    karusakan luwes

    pcs

    1

    18 "

    4

    cylinder karusakan

    pcs

    1

    32 ~ 36mm

    5

    karusakan mbukak pindho

    pesawat

    1

    36 * 36,27 * 27,24 * 24,

    17 * 19,17 * 14,8 * 10

    6

    Inner karusakan hexangular

    pesawat

    1

    5mm, 14mm

    7

    screwdriver

    pcs

    2

    "-" lan "+" 2 ", 10"

    8

    chisel

    pesawat

    1

     

    9

    kulit Pethel

    pesawat

    1

     

    10

    certificate aturan

    pcs

    1

     

    11

    instruction Operation

    pcs

    1

     

     

     

    spare parts

    XHD630 / 315 mesin welding workshop

    item

    Description

    unit

    Qty

    Tetembungane

    1

    ngalih Limited

    Setel

    4

     

    2

    sensor suhu

    Setel

    1

     

    3

    meksa controller

    Setel

    1

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !