XHD630 Saddle Fitting Machine Welding

Short Description:

Features:  1. Saddle fitting welding machine XHD630 with printing is suitable for fabricating PE reducing tee in workshop.  2. Base on the integrated design, if welded different fitting you just need to replace the corresponding fixture.  3. Heating plate uses independent temperature control system, removable PTFE coated.                           4. Electric  facer  with safety limit switch can avoid the milling cutter accidental starting.  5. Low starting pressure ensures reliable welding...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. fitur:

     1. Saddle welding fitting mesin XHD630 karo printing cocok kanggo fabricating PE ngurangi t ing workshop.

     2. Basa ing desain terpadu, yen gandheng fitting beda sampeyan mung kudu ngganti cocog peralatan.

     3. Heating plate migunakake sistem kontrol suhu sawijining, dipindhah PTFE ditutupi.                         

     4. facer Electric karo watesan safety ngalih bisa supaya panggilingan cutter sengaja miwiti.

     5. meksa wiwitan Low njamin kualitas welding dipercaya saka pipo cilik.

     6. Pisah loro-saluran wektu bisa nuduhake loro soaking lan wektu cooling.

     7.-tliti High lan meksa shockproof meter nampilake cathetan cetha.

     8. tundhuk karo 98/37 / EC lan 73/23 / standar EEC.

     9. komponen Pilihan: cagak singkat peralatan las, pipe singkat welding peralatan.

    model

    XHD630

    sawetara makarya

    ngurangi t

    Max. Temp piring panas

    270 derajat C

    kisaran meksa sistem

    0 ~ 16MPa

    voltase Pakaryan

    380V 50Hz

    daya panas plate

    8 KW

    daya unit Hydraulic

    1 KW

    daya pengeboran motor

    1,5 KW

    Total daya

    10.5 KW

    2. Keterangan:

    3. Service.

     1. babar pisan siji taun, pangopènan dawa nyawa.

     2. Ing wektu babar pisan, yen alesan non-Ponggawa rusak bisa njupuk anyar pangowahan lawas kanggo free. Metu saka wektu babar pisan, kita bisa kurban maintenance (daya kanggo biaya material).

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !