XHD800 WORKSHOP fitting WELDING MESIN

Short Description:

Features:  1. Workshop fitting welding machine XHD800/500 with printing is suitable for fabricating elbow, tee, cross and wye shape (45°and 60°) Fittings of PE, PP, PVDF in workshop.  2. Base on the integrated design, if welded different fitting you just need to replace the corresponding fixture.  3. Heating plate uses independent temperature control system, removable PTFE coated.                           4. Electric  facer  with safety limit switch can avoid the milling cutter accidental ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. fitur:

     1. Workshop fitting welding XHD800 / 500 karo printing cocok kanggo fabricating sikut, t, salib lan wangun Wye (45 ° lan 60 °) Fittings PE, PP, PVDF ing workshop.

     2. Basa ing desain terpadu, yen gandheng fitting beda sampeyan mung kudu ngganti cocog peralatan.

     3. Heating plate migunakake sistem kontrol suhu sawijining, dipindhah PTFE ditutupi.                         

     4. facer Electric karo watesan safety ngalih bisa supaya panggilingan cutter sengaja miwiti.

     5. meksa wiwitan Low njamin kualitas welding dipercaya saka pipo cilik.

     6. Pisah loro-saluran wektu bisa nuduhake loro soaking lan wektu cooling.

     7.-tliti High lan meksa shockproof meter nampilake cathetan cetha.

     8. tundhuk karo 98/37 / EC lan 73/23 / standar EEC.

     9. komponen Pilihan: cagak singkat peralatan las, pipe singkat welding peralatan.

    2. Keterangan:

    model XHD800
    Pipe ukuran 500,560,630,710,800mm
    aplikasi 0 ~ 90 ° sikut, t, salib, wyes
    Heating Plate Max. Suhu. 270
    Suhu. soko ing lumahing ± 7 (170 ~ 250)
    meksa 0-16MPa
    Tegangan Pakaryan 380V, 50Hz
    Heating Plate Power 39KW
    daya unit Hydraulic 4KW
    daya alat planing 4.0KW
    Total Power 47KW
    Total Bobot 4900KG

     

    3. Service.

     1. babar pisan siji taun, pangopènan dawa nyawa.

     2. Ing wektu babar pisan, yen alesan non-Ponggawa rusak bisa njupuk anyar pangowahan lawas kanggo free. Metu saka wektu babar pisan, kita bisa kurban maintenance (daya kanggo biaya material).

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !