XHY315-90 Hydraulic Entot Machine Fusion Welding

Short Description:

: Feature: The raw material of the machine frame is aluminum ZL104, it is light but strong, is one of  the best material for machine. The main electrical apparatus elements are best of china, many are imported from abroads. Removable PTFE coated heater with separate temperature control system, the temperature can be controlled to a minimum range. The electric facer adopts reversible double cutting edge blades, which can make the cutting effect more perfect. 2:Specification:   Model  ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    : Feature:

    1. Bahan mentah pigura mesin punika aluminium ZL104, iku cahya nanging kuwat, iku salah siji saka materi sing paling apik kanggo mesin.
    2. Unsur apparatus electrical utama sing paling saka china, akeh sing diimpor saka abroads.
    3. Dipindhah PTFE ditutupi mesin ingkang ndamel benter karo sistem kontrol suhu kapisah, ing suhu bisa kontrol kanggo sawetara minimal.
    4. The facer elektrik adopts isa pindho glathi nglereni pinggiran, kang bisa nggawe efek nglereni luwih sampurna.

    2: Keterangan:

     

    model

          XHY315

    sawetara Welding (mm)

     90mm-110mm-125mm-140mm-160mm-180mm-200mm-225mm-250mm-280mm-315mm

    suhu panas plate

    270 ° C

    Panas lumahing plate
    suhu (170-250 ° C)

    <± 5 ° C

    sawetara imbuhan meksa

    0-6.3MPa

    area salib-bagean saka slinder

    2000mm²

    Tegangan Pakaryan

    220V, 50 / 60Hz

    daya panas plate

    3.1KW

    daya cutter

    1.36KW

    daya stasiun Hydraulic

    0.75KW

    Total Power

    5.21KW

    volume

     2 kothak total 0,9 CBM

    NW

    195KG

    GW

    232KG

     

    3: Gampang kanggo nggunakake.

     1. Lower meksa wiwit-wiwitan nggawe cilik pipe diameteripun prakaryan ngelas liyane dipercaya.

     2. posisi Welding bisa ndandani iku trep kanggo welding kabeh jinis fittings pipe.

     3. dewekan dual channel wektu bisa ngrekam loro panas lan cooling jam, nalika wektu iku liwat, wektu bakal menehi weker.

     4.-tliti High meksa shockproof ngukur karo cepet gedhe iku gampang kanggo maca.

    4: Service.

     1. babar pisan siji taun, maintenance.provide dawa urip-nginstal lan pangopènan jaban rangkah.

     2. Ing wektu babar pisan, yen alesan non-Ponggawa rusak bisa njupuk anyar pangowahan lawas kanggo free. Metu saka wektu babar pisan, kita bisa kurban maintenance (daya kanggo biaya material).

    XHY 315/ 110 Machine Dhaftar Packing

    item

    Description

    unit

    Qty

    Tetembungane

    1

    pigura dhasar

    pesawat

    1

     

    2

    Jadwal nang

    pesawat

    1

    315-110 Jadwal

    3

    Nyokong

    pesawat

    1

     

    4

    stasiun hydraulic

    pesawat

    1

     

    5

    Milling cutter

    pesawat

    1

     

    6

    piring panas

    pesawat

    1

    Kalebu sambungan piring siji dadi panas

    7

    Blade saka panggilingan cutter

    pesawat

    1

     

    8

    karusakan

    pcs

    1

    30-32mm

    9

    screwdriver

    pcs

    1

    150mm

    10

    bolt keselak karo meneng bolongan

    pcs

    1

     

    11

    Bolt kanggo Jadwal

    pesawat

    1

     

    12

    instruction Operation

    pcs

    1

     

    13

    certificate

    pcs

    1

     

    14

    kertu babar pisan

    pcs

    1

     

    15

    dokumen Service

    pcs

    1

     

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !