XHY630 HYDRAULIC korban KANGOO WELDING MESIN

Short Description:

1: Feature: The raw material of the machine frame is aluminum ZL104, it is light but strong, is one of  the best material for machine. The main electrical apparatus elements are best of china, many are imported from abroads. Removable PTFE coated heater with separate temperature control system, the temperature can be controlled to a minimum range. The electric facer adopts reversible double cutting edge blades, which can make the cutting effect more perfect. 2:Specification:   Model ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1: Feature:

    1. Bahan mentah pigura mesin punika aluminium ZL104, iku cahya nanging kuwat, iku salah siji saka materi sing paling apik kanggo mesin.
    2. Unsur apparatus electrical utama sing paling saka china, akeh sing diimpor saka abroads.
    3. Dipindhah PTFE ditutupi mesin ingkang ndamel benter karo sistem kontrol suhu kapisah, ing suhu bisa kontrol kanggo sawetara minimal.
    4. The facer elektrik adopts isa pindho glathi nglereni pinggiran, kang bisa nggawe efek nglereni luwih sampurna.

    2: Keterangan:

     

    model

          XHY 630

    sawetara Welding (mm)

    400mm-450mm-500mm-560mm-630mm

    suhu panas plate

    270 ° C

    Panas lumahing plate
    suhu (170-250 ° C)

    <± 7 ° C

    sawetara imbuhan meksa

    0-6.3MPa

    area salib-bagean saka slinder

    2306mm²

    Tegangan Pakaryan

    380V, 50Hz

    daya panas plate

    9.2KW

    daya cutter

    1.5KW

    daya stasiun Hydraulic

    1.5KW

    Total Power

    12.2KW

    NW

    550KG

    GW

    660KG

    volume

    3.65m³

    3: Gampang kanggo nggunakake.

     1. Lower meksa wiwit-wiwitan nggawe cilik pipe diameteripun prakaryan ngelas liyane dipercaya.

     2. posisi Welding bisa ndandani iku trep kanggo welding kabeh jinis fittings pipe.

     3. dewekan dual channel wektu bisa ngrekam loro panas lan cooling jam, nalika wektu iku liwat, wektu bakal menehi weker.

     4.-tliti High meksa shockproof ngukur karo cepet gedhe iku gampang kanggo maca.

    4: Service.

     1. babar pisan siji taun, pangopènan dawa nyawa.

     2. Ing wektu babar pisan, yen alesan non-Ponggawa rusak bisa njupuk anyar pangowahan lawas kanggo free. Metu saka wektu babar pisan, kita bisa kurban maintenance (daya kanggo biaya material).

     

     

    packing:

    item

    Ukuran karo packing (mm)

    尺寸

    NW (kg)

    净重

    GW (kg)

    毛重

    Tetembungane

    1

    1670 × 1190 × 1200

    333

    392

    pigura dhasar, liner (560 ~ 400mm)

    机架

    2

    1600 × 1120 × 570

    166

    204

    Panas plate, alat planing, support, lampiran lan fitting

    提篮

    3

       800 × 520 × 560

    51

    64

    unit Hydraulic lan selang lenga

    液压 站 (含 液压 油)

    Total

    总 重

    3.65CBM

    550

    660

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !