XHYS 160-4 korban MANUAL KANGOO WELDING MESIN

Short Description:

1: Feature: The raw material of the machine frame is aluminum ZL104, it is light but strong, is one of  the best material for machine. The main electrical apparatus elements are best of china, many are imported from abroads. Removable PTFE coated heater with separate temperature control system, the temperature can be controlled to a minimum range. The electric facer adopts reversible double cutting edge blades, which can make the cutting effect more perfect. 2:Specification:   Model ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1: Feature:

    1. Bahan mentah pigura mesin punika aluminium ZL104, iku cahya nanging kuwat, iku salah siji saka materi sing paling apik kanggo mesin.
    2. Unsur apparatus electrical utama sing paling saka china, akeh sing diimpor saka abroads.
    3. Dipindhah PTFE ditutupi mesin ingkang ndamel benter karo sistem kontrol suhu kapisah, ing suhu bisa kontrol kanggo sawetara minimal.
    4. The facer elektrik adopts isa pindho glathi nglereni pinggiran, kang bisa nggawe efek nglereni luwih sampurna.

    2: Keterangan:

     

    model

    XHYS160

    sawetara Welding

       63mm-75mm-90mm-110mm-125mm-140mm-160mm

    voltase Operating

    220V 50HZ

    Ing tem. saka piring panas (℃)

    0 ~ 270 ℃

    Ing tem. prabédan saka piring panas (170-250 ℃)

    ± 5 ℃

    daya panas plate

    1.0KW

    Panggilingan daya cutter

    0.85KW

    Total daya

    1.85KW

    NG

    56.8KG

    volume

    100 * 60 * 50.2cm

     

    3: Gampang kanggo nggunakake.

      Mesin karo struktur prasaja bisa dilakokno dening wong siji, iku cocok kanggo nggunakake ing kahanan Komplek.

     

    4: Service.

     1. babar pisan siji taun, pangopènan dawa nyawa.

     2. Ing wektu babar pisan, yen alesan non-Ponggawa rusak bisa njupuk anyar pangowahan lawas kanggo free. Metu saka wektu babar pisan, kita bisa Nawakake layanan pangopènan (daya kanggo biaya material).


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !