• 3
  • 5
  • 2
  • 3

Tentang Kami

Shandong XinhaoHD International Trade Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan manufaktur sarta dagang komprehensif di Cina. produk nu ngandung sakabéh runtuyan dihandap atawa sarua 1600mm butt mesin fusi, mesin pas, mesin las sela ngawangun, palastik mesin pipe motong, sarta sagala rupa bantu husus tools.We ogé ngajual HDPE pipe suplai cai, pipe dredge, pipa gas, inflaming retarding andantistatic pipe pertambangan jeung pipa bantu fittings, floater, manhole plastik sarta jadi mesin on.Our geus loba dipaké ku pipa béda, pabrik pas, gas jeung suplai cai Corporation, organisasi konstruksi profésional. Urang kungsi narima favored kinerja ongkos alus sarta kualitas dipercaya boh di imah jeung di mancanagara.

 

 

 

WhatsApp Online Chat !