Tentang Kami

Shandong XinhaoHD International Trade Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan manufaktur sarta dagang komprehensif di Cina. produk nu ngandung sakabéh runtuyan dihandap atawa sarua 1600mm butt mesin fusi, mesin pas, mesin las sela ngawangun, palastik mesin pipe motong, sarta sagala rupa bantu husus tools.We ogé ngajual HDPE pipe suplai cai, pipe dredge, pipa gas, inflaming retarding andantistatic pipe pertambangan jeung pipa bantu fittings, floater, manhole plastik sarta jadi mesin on.Our geus loba dipaké ku pipa béda, pabrik pas, gas jeung suplai cai Corporation, organisasi konstruksi profésional. Urang kungsi narima favored kinerja ongkos alus sarta kualitas dipercaya boh di imah jeung di mancanagara.

Urang ngokolakeun profesionalisme gawe babarengan dina ngembangkeun téhnologis, manajemén produksi, produksi jeung penjualan. Ngadegkeun hubungan gawé babarengan anu alus kalawan institutes panalungtikan domestik, rupa pamaké pe, organisasi konstruksi profésional. Dina ngamekarkeun produk, inovasi téhnologis, Ngaronjatkeun produk, kami di ngarah tingkat domestik. 

Simkuring boga kaunggulan gede di aset, téhnologi, manajemén, bakat, investasi. Di industri domestik, urang meunang tempat munggaran. Warmly Wilujeng sumping iinditan padagang, babaturan mawa kana panalungtikan sarta hungkul. Ngamekarkeun ékonomi koperasi, Jieun cemerlang.

 

 


WhatsApp Online Chat !