Taros Kami

Shandong XinhaoHD International Trade Co., Ltd

alamat

Kamar 2-1904, LOMO Center,

No.28988 Jingshixi  Jalan, ijinan

Kota, Propinsi Shandong, Cina

Surélék

linda@sdxhhd.com

linda@sdxhhd.com

s

telepon

+ 86-15153130362

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !