HSJ630 Multi Angle motong Saw

Pondok Description:

Fitur: 1. motong Multi-sudut nempo HSJ630 téh cocog pikeun motong pipa nurutkeun Malaikat ditangtukeun sarta dimensi bari nyieun siku, majalengka atawa cross, anu bisa ngurangan runtah bahan sajauh mungkin sarta ngaronjatkeun efisiensi las. 2. Ieu cocog pikeun pipa solid-témbok jeung pipa témbok terstruktur dijieunna tina thermoplastic kayaning pe PP, sarta jenis ogé séjén tina pipa na fittings dijieunna tina bahan non-logam. 3. Base dina desain terpadu, desain sabeulah ragaji jeung ngahurungkeun tabel nyaéta ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur:

    1. motong Multi-sudut nempo HSJ630 téh cocog pikeun motong pipa nurutkeun Malaikat ditangtukeun sarta dimensi bari nyieun siku, majalengka atawa cross, anu bisa ngurangan runtah bahan sajauh mungkin sarta ngaronjatkeun efisiensi las.

     2. Ieu cocog pikeun pipa solid-témbok jeung pipa témbok terstruktur dijieunna tina thermoplastic kayaning pe PP, sarta jenis ogé séjén tina pipa na fittings dijieunna tina bahan non-logam.

     3. Base dina desain terpadu, desain sabeulah ragaji jeung ngahurungkeun tabel ieu stabilized keur ngajamin kaamanan operator urang.

     4. Bisa pariksa pegatna ragaji jeung ngeureunkeun dina jangka waktu otomatis pikeun ngajamin kaamanan operator urang.

     5. stabilitas Good, handap ribut, gampang pikeun nanganan.

     6. luyu jeung 98/37 / EC sarta 73/23 / standar EEC.

    spésifikasi:

    model

    HSJ630

    Bulan gawe

    kirang ti 630mm

    sudut motong

    0 ~ 67,5 derajat

    Motong kasalahan sudut

    kirang ti 1 derajat

    speed garis

    0 ~ 300m / mnt

    speed Feed

    bisa diatur

    tegangan gawe

    380V 50Hz

    total kakuatan

    3.70KW

    beurat

    2250KGS

    pak-pakan

     bisi 2 lapis

    CBM

    3600 * 2200 * 1100MM

    2300 * 970 * 1100MM

    Service.

     1. jaminan Sataun, pangropéa lila hirup-.

     2. Dina waktu nanaon, lamun alesan non-jieunan ruksak bisa nyandak anyar robah heubeul haratis. Kaluar tina waktos nanaon, urang tiasa nawiskeun jasa perawatan (muatan keur ongkos bahan).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !