stop kontak 90 gelar fittings siku pe

Pondok Description:

Quick Details Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Model Number: HDPE Material: PE Specification: 20mm-110mm Thickness: SDR11 ...


jéntré produk

Tags produk

Rincian gancang

  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Jumlah modél: HDPE
  • Bahan: pe
  • spésifikasi: 20mm-110mm
  • Ketebalan: SDR11
  • Baku: GB / T13663.2-2005
  • Ukuran: 20mm-110mm
  • Warna: Hideung

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan kantong PP anyaman
Waktos pangiriman Shipped 2 poé sanggeus mayar

 

1.Material: kualitas PE80 tinggi atawa PE100

2.Sizes: 20 nepi ka 1400mm

3.Pressure Rating: 1.0MPa, 1.25MPa, 1.6MPa

4.Colors: Biasana hideung, kelir lianna perlu dijieun kana tatanan

5.Standard: GB / T13663.2-2005

6.Applications: suplai cai, industri angkutan cair jeung perlakuan kokotor


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !