XHD450 workshop pas las mesin

Pondok Description:

  Features:  1. Workshop fitting welding machine XHD450/250 with printing is suitable for fabricating elbow, tee, cross and wye shape (45°and 60°) Fittings of PE, PP, PVDF in workshop.  2. Base on the integrated design, if welded different fitting you just need to replace the corresponding fixture.  3. Heating plate uses independent temperature control system, removable PTFE coated.                           4. Electric  facer  with safety limit switch can avoid the milling cutter accidenta...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    1. Fitur:

     1. Wagub pas mesin las XHD450 / 250 kalawan percetakan téh cocog pikeun fabricating siku, majalengka, cross jeung wangun wye (45 ° jeung 60 °) fittings of pe, PP, PVDF di bengkel.

     2. Base dina desain terpadu, upami dilas pas béda Anjeun ngan perlu ngaganti saluyu fixture.

     3. Élmu sarta plat migunakeun sistim kontrol hawa bebas, removable PTFE coated.                         

     4. facer Electric kalawan wates kaamanan switch bisa nyingkahan panggilingan cutter kahaja awal.

     5. tekanan awal Low ensures kualitas las dipercaya tina pipa leutik.

     6. Pisahkeun dua-kanal otomatis bisa némbongkeun duanana soaking na waktos cooling.

     7.-precision High sarta tekanan shockproof méteran mintonkeun rékaman jelas.

     8. luyu jeung 98/37 / EC sarta 73/23 / standar EEC.

     9. komponén Alus: flange pondok fixture patri, pipe pondok las fixture.

    2. spésifikasi:

    model XHD450
    pipe ukuran 250,280,315,355,400,450mm
    aplikasi 0 ~ 90 ° siku, majalengka, cross, wyes
    Pemanasan Lempeng Max. Temp. 270
    Temp. simpangan di permukaan ± 7 (170 ~ 250)
    tekenan 0-16MPa
    tegangan gawe 380V, 50Hz
    Pemanasan Lempeng Daya 12KW
    kakuatan Unit hidrolik 2.2KW
    kakuatan alat planing 4.0KW
    total daya 18.2KW
    total Beurat 2850KG

     

    3. Service.

     1. jaminan Sataun, pangropéa lila hirup-.

     2. Dina waktu nanaon, lamun alesan non-jieunan ruksak bisa nyandak anyar robah heubeul haratis. Kaluar tina waktos nanaon, urang tiasa nawiskeun jasa perawatan (muatan keur ongkos bahan).

     

    asesoris daptar

    XHD450 / 315 mesin las workshop

    barang

    gambaran

    kamanunggalan

    Qty

    nyarios

    1

    Mesin utama

    kumpulan

    1

     

    2

    kotak kontrol

    kumpulan

    1

     

    3

    tameng logam

    kumpulan

    1

     

    4

    Motor di alat planing

    kumpulan

    1

     

    5

    clamps cross sarta inserts

    kumpulan

    1

     315mm-355mm, 400mm, 

    6

    clamps siku sarta inserts

    kumpulan

    1

    315mm-355mm, 400mm,

    7

    Beungkeutan baud tina clamps

    kumpulan

    1

    hexangular éksternal: M20 * 120 8 PCS;

    M20 * 70 4pcs; M24 * 80 12pcs

    8

    Tekanan plat baud

    PCS

    6

     

    9

    Locating pin

    PCS

    6

    Ф35 * 40     

    10

    Husus cecekelan arah

    kumpulan

    1

    Ф10

    11

    pamasangan motong beungeut

    Atur

    1

     

    Kantétan mibanda mesin

    1

    Sabeulah tina alat planing

    Atur

    1

     

    2

    Ratchet rengkuh

    PCS

    1

    30mm

    3

    rengkuh adjustable

    PCS

    1

    18 "

    4

    silinder rengkuh

    PCS

    1

    32 ~ 36mm

    5

    rengkuh kabuka ganda

    kumpulan

    1

    36 * 36,27 * 27,24 * 24,

    17 * 19,17 * 14,8 * 10

    6

    Batin rengkuh hexangular

    kumpulan

    1

    5mm, 14mm

    7

    obeng

    PCS

    2

    "-" na "+" 2 ", 10"

    8

    tatah

    kumpulan

    1

     

    9

    kulit palu

    kumpulan

    1

     

    10

    sertipikat Conformity

    PCS

    1

     

    11

    instruksi operasi

    PCS

    1

     

     

     

    Suku cadang

    XHD630 / 315 mesin las workshop

    barang

    gambaran

    kamanunggalan

    Qty

    nyarios

    1

    switch kawates

    Atur

    4

     

    2

    sensor suhu

    Atur

    1

     

    3

    tekanan controller

    Atur

    1

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !