XHD630 sela pas Mesin las

Pondok Description:

Features:  1. Saddle fitting welding machine XHD630 with printing is suitable for fabricating PE reducing tee in workshop.  2. Base on the integrated design, if welded different fitting you just need to replace the corresponding fixture.  3. Heating plate uses independent temperature control system, removable PTFE coated.                           4. Electric  facer  with safety limit switch can avoid the milling cutter accidental starting.  5. Low starting pressure ensures reliable welding...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Fitur:

     1. sela las pas mesin XHD630 kalawan percetakan téh cocog pikeun fabricating pe ngurangan majalengka di bengkel.

     2. Base dina desain terpadu, upami dilas pas béda Anjeun ngan perlu ngaganti saluyu fixture.

     3. Élmu sarta plat migunakeun sistim kontrol hawa bebas, removable PTFE coated.                         

     4. facer Electric kalawan wates kaamanan switch bisa nyingkahan panggilingan cutter kahaja awal.

     5. tekanan awal Low ensures kualitas las dipercaya tina pipa leutik.

     6. Pisahkeun dua-kanal otomatis bisa némbongkeun duanana soaking na waktos cooling.

     7.-precision High sarta tekanan shockproof méteran mintonkeun rékaman jelas.

     8. luyu jeung 98/37 / EC sarta 73/23 / standar EEC.

     9. komponén Alus: flange pondok fixture patri, pipe pondok las fixture.

    model

    XHD630

    rentang gawe

    ngurangan majalengka

    Max. Temp plat pemanasan

    270 derajat C

    Bulan tekanan Sistim

    0 ~ 16MPa

    tegangan gawe

    380V 50Hz

    kakuatan pemanasan plat

    8 KW

    kakuatan Unit hidrolik

    1 KW

    kakuatan bor motor

    1.5 KW

    total kakuatan

    10,5 KW

    2. spésifikasi:

    3. Service.

     1. jaminan Sataun, pangropéa lila hirup-.

     2. Dina waktu nanaon, lamun alesan non-jieunan ruksak bisa nyandak anyar robah heubeul haratis. Kaluar tina waktos nanaon, urang tiasa nawiskeun jasa perawatan (muatan keur ongkos bahan).

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !