XHD800 workshop pas las mesin

Pondok Description:

Features:  1. Workshop fitting welding machine XHD800/500 with printing is suitable for fabricating elbow, tee, cross and wye shape (45°and 60°) Fittings of PE, PP, PVDF in workshop.  2. Base on the integrated design, if welded different fitting you just need to replace the corresponding fixture.  3. Heating plate uses independent temperature control system, removable PTFE coated.                           4. Electric  facer  with safety limit switch can avoid the milling cutter accidental ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Fitur:

     1. Wagub pas mesin las XHD800 / 500 kalawan percetakan téh cocog pikeun fabricating siku, majalengka, cross jeung wangun wye (45 ° jeung 60 °) fittings of pe, PP, PVDF di bengkel.

     2. Base dina desain terpadu, upami dilas pas béda Anjeun ngan perlu ngaganti saluyu fixture.

     3. Élmu sarta plat migunakeun sistim kontrol hawa bebas, removable PTFE coated.                         

     4. facer Electric kalawan wates kaamanan switch bisa nyingkahan panggilingan cutter kahaja awal.

     5. tekanan awal Low ensures kualitas las dipercaya tina pipa leutik.

     6. Pisahkeun dua-kanal otomatis bisa némbongkeun duanana soaking na waktos cooling.

     7.-precision High sarta tekanan shockproof méteran mintonkeun rékaman jelas.

     8. luyu jeung 98/37 / EC sarta 73/23 / standar EEC.

     9. komponén Alus: flange pondok fixture patri, pipe pondok las fixture.

    2. spésifikasi:

    model XHD800
    pipe ukuran 500,560,630,710,800mm
    aplikasi 0 ~ 90 ° siku, majalengka, cross, wyes
    Pemanasan Lempeng Max. Temp. 270
    Temp. simpangan di permukaan ± 7 (170 ~ 250)
    tekenan 0-16MPa
    tegangan gawe 380V, 50Hz
    Pemanasan Lempeng Daya 39KW
    kakuatan Unit hidrolik 4KW
    kakuatan alat planing 4.0KW
    total daya 47KW
    total Beurat 4900KG

     

    3. Service.

     1. jaminan Sataun, pangropéa lila hirup-.

     2. Dina waktu nanaon, lamun alesan non-jieunan ruksak bisa nyandak anyar robah heubeul haratis. Kaluar tina waktos nanaon, urang tiasa nawiskeun jasa perawatan (muatan keur ongkos bahan).

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !