XHY315-90 hidrolik butt Mesin Fusion las

Pondok Description:

: Feature: The raw material of the machine frame is aluminum ZL104, it is light but strong, is one of  the best material for machine. The main electrical apparatus elements are best of china, many are imported from abroads. Removable PTFE coated heater with separate temperature control system, the temperature can be controlled to a minimum range. The electric facer adopts reversible double cutting edge blades, which can make the cutting effect more perfect. 2:Specification:   Model  ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    : Feature:

    1. Bahan baku pigura mesin téh aluminium ZL104, éta lampu tapi kuat, nyaéta salah sahiji bahan pangalusna pikeun mesin.
    2. Unsur aparat listrik utama anu pangalusna tina china, seueur nu diimpor ti abroads.
    3. Removable PTFE coated manaskeun kalawan sistem kadali hawa misah, suhu nu bisa dikontrol ka rentang minimum.
    4. The facer listrik adopts malik ganda wilah ujung motong, anu tiasa ngadamel efek motong langkung sampurna.

    2: spésifikasi:

     

    model

          XHY315

    rentang las (mm)

     90mm-110mm-125mm-140mm-160mm-180mm-200mm-225mm-250mm-280mm-315mm

    hawa panas plat

    270 ° C

    Pemanasan permukaan plat
    suhu (170-250 ° C)

    <± 5 ° C

    rentang adjustment tekanan

    0-6.3MPa

    aréa cross-sectional of silinder nu

    2000mm²

    tegangan gawe

    220V, 50 / 60Hz

    kakuatan pemanasan plat

    3.1KW

    kakuatan cutter

    1.36KW

    kakuatan stasiun hidrolik

    0.75KW

    total daya

    5.21KW

    jilid

     2 kotak total 0.9 CBM

    NW

    195KG

    GW

    232KG

     

    3: Awéwé anu maké.

     1. Handap tekanan ngamimitian-up sangkan leutik pipe diaméterna weld leuwih dipercaya.

     2. posisi las tiasa transformasi yén éta téh merenah pikeun las sagala jinis fittings pipe.

     3. mandiri dual channel otomatis Dupi ngarekam duanana panas sarta cooling jam, nalika timing téh leuwih, otomatis bakal masihan alarm.

     4.-precision High tekanan shockproof gauge kalawan dial badag téh gampang maca.

    4: Service.

     1. jaminan Sataun, maintenance.provide lila hirup-install jeung perawatan luar negeri.

     2. Dina waktu nanaon, lamun alesan non-jieunan ruksak bisa nyandak anyar robah heubeul haratis. Kaluar tina waktos nanaon, urang tiasa nawiskeun jasa perawatan (muatan keur ongkos bahan).

    XHY 315/ 110 Mesin Daptar Packing

    barang

    gambaran

    kamanunggalan

    Qty

    nyarios

    1

    pigura dasar

    kumpulan

    1

     

    2

    fixtures jero

    kumpulan

    1

    315-110 fixtures

    3

    sokongan

    kumpulan

    1

     

    4

    stasiun hidrolik

    kumpulan

    1

     

    5

    panggilingan cutter

    kumpulan

    1

     

    6

    plat pemanasan

    kumpulan

    1

    Kaasup sambungan plat salah pemanasan

    7

    Sabeulah tina panggilingan cutter

    kumpulan

    1

     

    8

    tijalikeuh

    PCS

    1

    30-32mm

    9

    obeng

    PCS

    1

    150mm

    10

    baud cuk ku screw liang

    PCS

    1

     

    11

    Baud pikeun fixtures

    kumpulan

    1

     

    12

    instruksi operasi

    PCS

    1

     

    13

    Sertipikat

    PCS

    1

     

    14

    kartu jaminan

    PCS

    1

     

    15

    dokumén Service

    PCS

    1

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !