XHY630 hidrolik butt fusi las mesin

Pondok Description:

1: Feature: The raw material of the machine frame is aluminum ZL104, it is light but strong, is one of  the best material for machine. The main electrical apparatus elements are best of china, many are imported from abroads. Removable PTFE coated heater with separate temperature control system, the temperature can be controlled to a minimum range. The electric facer adopts reversible double cutting edge blades, which can make the cutting effect more perfect. 2:Specification:   Model ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1: Feature:

    1. Bahan baku pigura mesin téh aluminium ZL104, éta lampu tapi kuat, nyaéta salah sahiji bahan pangalusna pikeun mesin.
    2. Unsur aparat listrik utama anu pangalusna tina china, seueur nu diimpor ti abroads.
    3. Removable PTFE coated manaskeun kalawan sistem kadali hawa misah, suhu nu bisa dikontrol ka rentang minimum.
    4. The facer listrik adopts malik ganda wilah ujung motong, anu tiasa ngadamel efek motong langkung sampurna.

    2: spésifikasi:

     

    model

          XHY 630

    rentang las (mm)

    400mm-450mm-500mm-560mm-630mm

    hawa panas plat

    270 ° C

    Pemanasan permukaan plat
    suhu (170-250 ° C)

    <± 7 ° C

    rentang adjustment tekanan

    0-6.3MPa

    aréa cross-sectional of silinder nu

    2306mm²

    tegangan gawe

    380V, 50Hz

    kakuatan pemanasan plat

    9.2KW

    kakuatan cutter

    1.5KW

    kakuatan stasiun hidrolik

    1.5KW

    total daya

    12.2KW

    NW

    550KG

    GW

    660KG

    jilid

    3.65m³

    3: Awéwé anu maké.

     1. Handap tekanan ngamimitian-up sangkan leutik pipe diaméterna weld leuwih dipercaya.

     2. posisi las tiasa transformasi yén éta téh merenah pikeun las sagala jinis fittings pipe.

     3. mandiri dual channel otomatis Dupi ngarekam duanana panas sarta cooling jam, nalika timing téh leuwih, otomatis bakal masihan alarm.

     4.-precision High tekanan shockproof gauge kalawan dial badag téh gampang maca.

    4: Service.

     1. jaminan Sataun, pangropéa lila hirup-.

     2. Dina waktu nanaon, lamun alesan non-jieunan ruksak bisa nyandak anyar robah heubeul haratis. Kaluar tina waktos nanaon, urang tiasa nawiskeun jasa perawatan (muatan keur ongkos bahan).

     

     

    packing:

    barang

    Dimensi sareng paking (mm)

    尺寸

    NW (kg)

    净重

    GW (kg)

    毛重

    nyarios

    1

    1670 × 1190 × 1200

    333

    392

    Pigura dasar, liner (560 ~ 400mm)

    机架

    2

    1600 × 1120 × 570

    166

    204

    Pemanasan piring, alat planing, rojongan, lampiran sarta fittings

    提篮

    3

       800 × 520 × 560

    51

    64

    Unit hidrolik sarta selang minyak

    液压 站 (含 液压 油)

    total

    总 重

    3.65CBM

    550

    660

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !