XHYS 160-4 butt manual fusi las mesin

Pondok Description:

1: Feature: The raw material of the machine frame is aluminum ZL104, it is light but strong, is one of  the best material for machine. The main electrical apparatus elements are best of china, many are imported from abroads. Removable PTFE coated heater with separate temperature control system, the temperature can be controlled to a minimum range. The electric facer adopts reversible double cutting edge blades, which can make the cutting effect more perfect. 2:Specification:   Model ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1: Feature:

    1. Bahan baku pigura mesin téh aluminium ZL104, éta lampu tapi kuat, nyaéta salah sahiji bahan pangalusna pikeun mesin.
    2. Unsur aparat listrik utama anu pangalusna tina china, seueur nu diimpor ti abroads.
    3. Removable PTFE coated manaskeun kalawan sistem kadali hawa misah, suhu nu bisa dikontrol ka rentang minimum.
    4. The facer listrik adopts malik ganda wilah ujung motong, anu tiasa ngadamel efek motong langkung sampurna.

    2: spésifikasi:

     

    model

    XHYS160

    rentang las

       63mm-75mm-90mm-110mm-125mm-140mm-160mm

    tegangan operasi

    220V 50HZ

    The tem. tina plat pemanasan (℃)

    0 ~ 270 ℃

    The tem. bédana ti plat pemanasan (170-250 ℃)

    ± 5 ℃

    kakuatan pemanasan plat

    1.0KW

    Panggilingan kakuatan cutter

    0.85KW

    total kakuatan

    1.85KW

    Ng

    56.8KG

    jilid

    100 * 60 * 50.2cm

     

    3: Awéwé anu maké.

      Mesin kalawan struktur basajan bisa dioperasikeun ku hiji jalma, éta mangrupakeun cocog pikeun pamakéan dina kaayaan kompléks.

     

    4: Service.

     1. jaminan Sataun, pangropéa lila hirup-.

     2. Dina waktu nanaon, lamun alesan non-jieunan ruksak bisa nyandak anyar robah heubeul haratis. Kaluar tina waktos nanaon, urang tiasa Tawarkeun layanan pangropéa (muatan keur ongkos bahan).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !